T.T. Purontaka

Samettiääninen T.T.Purontaka on tehnyt keikkoja jo vuosien ajan ja saanut ympärilleen vankan kuulijakunnan. Ihailijoitaan hän on hellinyt vuosien aikana hyvin tehdyllä iskelmämusiikilla. Albumeita on kertynyt vuosien varrella jo seitsämän.

T.T.Purontaka itse sanoo; ”Tapani Purontaka ei ole koskaan ollut median maskotti. Tärkeintä on vain ollut viihdyttää ja viihtyä myös itse tässä työssä, josta 20 vuoden taipaleen aikana on tullut elämäntapa. Ja mikä mukavinta; saa tehdä sitä työtä, jota itse on aina halunnut tehdä.

”Joka kesä täytyy päästä suurille lavoille, nähdä kesämekkoiset, upeat daamit ja nauttia täysin rinnoin tunnelmasta”. 

T.T valitsee tarkkaan laulut, joita levyttää ja esittää yleisölle. Hän suhtautuu työhönsä vakavasti ja tekee sitä kaikella kunnioituksella perinteiseen suomalaiseen musiikkiin ja suomalaisiin iskelmämusiikin luojiin. Tämän myötä hänen suosionsa on kasvanut entisestään tanssilavoilla ja ravintoloissa… 

”Musiikissa haetaan elämyksiä, kokemuksia sekä läheisiä ja tuttuja asioita. Se on sitä suomalaista iskelmää”

Naisten mielestä hän vaikuttaa vaatimattomalta pohjalaiselta ”pojalta”, joka ei pidä melua suosiostaan, jolla kuitenkin on miehekkään seksikäs ääni ja charmaattinen katse sinisissä silmissään. Miehet pitävät häntä rautaisena muusikkona ja tunteiden tulkkina. Ei siis ihme, että yleisö pitää hänestä.

Tähtitaivas

Tähtitaivas yhtye on perustettu v. 1994 ja nimi muodostui luonnostaan kun TT:n ensimmäinen virallinen hitti oli nimeltään ” Tähtitaivas Tähtisilmät ”. Matkan varrella toki yhtyeen jäsenet ovat ajan saatossa vaihtuneet, mutta peruselementit ovat samat.

Raudanluja ammattilaisuus, sitoutuminen, yleisön palvelija, nuorekkuus, intohimo tehdä ja esittää musiikkia kaikenikäisille ja tietynlainen tinkimättömyys, ovatkin tehneet takuuvarman TÄHTITAIVAS-yhtyeen salaperäisen tuikkeen suomalaisessa tanssi kulttuurissa, esiintyen erilaisissa tilaisuuksissa.

Tähtitaivas yhtyeen jäsenet:

  • Veijo Hernesniemi  Kosketinsoittimet, Laulu (tanssi)
  • Timo Lehtimäki  Basso, Rytmiryhmän vankkumaton kivijalka 😃
  • Keijo ”Gemma” Myllykangas  Kitara, Laulu, varsinainen työkalupakki mies 😃
  • Juha Ahvenniemi  Lyömäsoittimet, Laulu, virtuoosimainen kalvotaiteilija 😃

Pekka Hoo & Moilaset

Olemme nuorekas orkesteri jonka jäseniltä kuitenkin löytyy soittokokemusta useamman vuosikymmenen ajalta. Bändin kotipaikka on Vihti mutta liikumme laajalla alueella. Musiikkityylimme on menevää ja tanssittavaa iskelmää monipuolisesti, klassikoita ja tämän päivän hittejä unohtamatta.

Esiinnymme esim. yritysten tai yhdistysten juhlissa, pikkujouluissa, syntymäpäivillä, häissä ja missä vaan tilaajan toiveiden mukaan. Äänentoistomme on ammattitasoa ja laitteisto hyvälaatuinen aina valaistusta myöten.

Tilaa tästä rento ja iloinen hyvän tuulen porukka keikalle ja tunne miten Moilaset hoitavat kannat kattoon!

The Luxus Deluxe

The Luxus Deluxe, luksusta arkeen ja juhlaan! Musiikin alan ammattilaisista koostuva viisihenkinen yhtye täydentää juhlan kuin juhlan. Luvassa on upeita kitarasooloja, tunnelmallista saksofonin soittoa sekä upealla äänellä varusteltu energinen solisti! Settilistat räätälöidään aina asiakkaan toiveita mukaillen.

Vaskiveikot

Vaskiveikot on perustettu 1978. Se koostuu yhdeksästä soittajasta, jotka soittavat hengellisen musiikin lisäksi perinteistä seitsikkomusiikkia, arvokasta juhlamusiikkia ja vanhaa tanssimusiikkia. Viimeisin kiinnitys on laulusolisti. Orkesterin taiteellisena johtajana toimii Mauri Kinnunen.


Kari Ahola ja Pelikaanit
Orkesteri on esiintynyt jo vuodesta 1998 lähtien ja koostuu pitkän linjan soittajista, joilla on kokemusta vuosien varrelta useasta eri yhtyeestä. Bändin rytmillisesti monipuolinen ohjelmisto on suunniteeltu tanssijoita varten! 

Heidi Pagani
Samettiääninen Heidi on monipuolinen artisti ja häntä voi tilata monissa eri kokoonpanoissa. Musiikkitarjonta ja repertuaari kattaa useita genrejä.

1. Heidi Pagani Band
Heidi Pagani Band on seitsemän hengen kokoonpano, joka soittaa Heidin omia radiosoitossa olleita kappaleita ja iskelmä-covereita. Tässä bändissä erikoisuutena on, että kaikki bändin jäsenet laulaa!

2. Pagan’s Moon
Pagan’s Moon on suosittu bile-bändi, joka on yleisön mielestä Pro! Ohjelmistossa matkataan mm. Adelesta Tähkän, Abreun ja Kaija Koon kautta Voutilaiseen, Gaynoriin ja Haloo Helsinkiin! Takuu varmasti menoa ja meininkiä ei puutu!

3. Heidi Pagani -duo 
Taitavan pianistin Ari Leinosen ja Heidin saumaton yhteistyö tässä elegantissa duossa on käsin kosketeltavissa! Ohjelmistossa on mielenkiintoisella tavalla sovitettuja kansainvälisiä klassikoita sekä kotimaisia hittejä.

4. Heidi Pagani -solo 
Ohjelmisto koostuu kansainvälisistä hiteistä ja kotimaisista klassikoista. Genret ovat iskelmä, pop ja jazz. Esiintymiskielinä ovat mm. suomi, englanti ja italia!

Kiia & Jone Trio

Kiia & Jone Trio on kompakti kokoonpano ja tehokas vaihtoehto useisiin eri tapahtumiin sekä juhliin. Triossa kokoonpanoa täydentää lootarumpali Eemeli. Triolla saadaan tilaisuuteen tunnelmallisen soiton lisäksi energisyyttä ja bändimäistä meininkiä. Jos siis etsit jotain duon ja bilebändin väliltä, niin trio on oikein sopiva vaihtoehto!

Budjettiystävällinen, mutta äärimmäisen laadukas trio tuo takuuvarmasti lisää nostetta ja sulavaa rytmikkyyttä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! 

Wanhat Warikset

Wanhat Warikset koostuu pitkänlinjan konkareista. Ohjelmistosta löytyy laaja skaala tanssittavaa jalan alle menevää musiikkia. Tätä bändiä ei kannata missata.

  • Tapio Pääkkö rummut ja laulu
  • Tapio Kuha kitara ja basso
  • Veikko Aho Haitari ja laulu

Duo Deluxe

Upea Duo Deluxe viihdyttää juhlissa taustamusiikkina tai illan kohokohtana! Duo taitaa musiikin salat, oli toiveenasi sitten jazzia, poppia tai vaikkapa iskelmää! Settilistat räätälöidään aina asiakkaiden toiveita mukaillen. Kitaravirtuoosina Juho Lapinlampi ja solistina säkenöivä Tiina Härkönen.

Duo Kiia ja Jone

Duo Kiia & Jone on kahden ammattimuusikon kokoonpano, joka soittaa akustista cover-musiikkia nuorekkaalla ja energisellä otteella. Tämän kitara-laulu duon lisämausteena toimivat myös poikkihuilu sekä huuliharppu. Duon ohjelmisto koostuu pääosin pop- ja rock-kappaleista, mutta tilaa on myös folk-, soul- ja jazz-vivahteiselle musiikille. Musiikin innoittamat sisarukset ovat löytäneet yhteiset sopusoinnut, joilla iloinen esiintyminen ja ihmisten viihdyttäminen saadaan aikaan. 

Oli sitten kyseessä muutaman biisin esitys tai kaksi settiä musiikkia, tämä kompakti kokoonpano hoitaa homman mutkattomasti!

Marko ’Valentin’ Virkkula

Kun haluat iloista meininkiä ja takuuvarmaa tanssimusiikkia, niin Marko ’Valentin’ Virkkula orkestereineen on silloin valintasi!

Viime vuonna 30-vuotis taiteilijajuhlaa viettänyt Marko ’Valentin’ Virkkula nousi vuonna 1998 tanssikansan suosioon ja suuren yleisön tietoisuuteen ”Iskelmäprinssi laulaa”-biisillä ja sai kultaa ”Valentin”-nimisellä pitkäsoitolla. Jo sitä ennen vuonna 1997 Marko oli kruunattu Lavatähti prinssiksi.

Marko ’Valentin’ Virkkula keikkailee oman orkesterinsa kanssa aktiivisesti ja viime vuosina on julkaistu yhteistyössä äänitetuotannon ammattilaisten kanssa useita singlejulkaisuja, mm. Sinä, Minuun luottaa voit, Valloittamaton, Kaikki ei oo kultaa, Kaipuun cocktail, Puolitiehen vastaan, Marmori ja viimeisimpänä Oon valmiina.

Valentin on iloinen ja karismaattinen esiintyjä ja ohjelmisto on takuuvarmaa tanssimusiikkia. Koko orkesterin iloisuus, välittömyys ja aitous on tehnyt tanssijoihin vaikutuksen. Ohjelmistosta löytyy klassikoita, upeasti sovitettuja nykyiskelmiä ja varmasti monipuolista musiikkia, jokaiselle jotakin!

Voit tilata myös ravintolaan energiset tanssibileet Finnhits-teemalla. Kysy lisää!

Tanssimaan hyvän musiikin tahdissa, olkaa hyvät!